Erwin

Hans

Dennis

Koen

"we hebben ook "bijzondere" optredens gedaan, zelfs in een gevangenis"

Ik ben (na verplicht 2 jaar blokfluit op de muziekschool van Coevorden) ooit begonnen bij de drumband van Coevorden, in zo'n apepakkie rondlopen is niet leuk meer als je gaat puberen, toen in schoolbandje The Neptunes, een bandje zonder bassist ( zou in deze tijd niet meer kunnen ) gaan spelen en na schooltijd door gegaan onder de naam Failed Joke.

Veel repeteren en weinig optreden beviel niet zo, dus terecht gekomen bij Matchbox , top 40 band met veelwerk, hier veel geleerd en zeker heel veel muziek gemaakt in allerlei zalen tenten en kroegen Deze band viel uiteen doordat enkele muzikanten zich dachten te verbeteren. Toen (in 1986 geloof ik) met de Moeflons, toen nog een trio, in zee gegaan.

Dit bevalt tot nu toe prima, vooral  de laatste jaren gaan we echt als een speer! CD gemaakt, TV optredens gedaan echt al heel veel beleefd. Ik ben van de jongens het langste bij de Moeflons Feestband.

Ik heb het bandje zien groeien van hoempa trio'tje met een matige installatie ( geen licht, geen monitors ) tot een volwaardig gerenomeerd allround formatie die van kroeg tot feesttent of discotheek zichzelf goed staande weet te houden.

We hebben ook  "byzondere" optredens gedaan, bv bij een chinees restaurant, op een boot en zelfs in een gevangenis.

Dit bandje bevalt prima, alhoewel ik ook wel veel "invalwerk" heb gedaan en dus ook in de keuken van andere bands heb kunnen kijken.

Zowel ons repertoire, als onze geluids/licht installatie zie ik ons als het bandje waar een ieder op zit te wachten. Ik vertel dat natuurlijk niemand daar kom je vanzelf achter!

Hopelijk zien we elkaar gauw !!!    Erwin xxx

VOLG & LIKE ONS OP MEDIA