Erwin

Hans

Dennis

Koen

"helemaal zonder muziek is ook geen leven"

Mijn muzikale “carriere” begon op 6-jarige leeftijd met blokfluitles. Ja ja dat is de fundering van mijn muzikale uitspattingen. Na twee jaar kwam de verplichte fanfare (O.D.O.) te Odoorn alwaar ik op de zogenaamde bugel tekeer ging tot mijn vijftiende, want op die leeftijd is het niet meer stoer om in een saai uniform: jubillissimo, avanti en ariane te spelen (het standaard-repetoire) !!!! Op mijn zestiende miste ik toch wel de muziek en heb toen maar een keybord aangeschaft.

Samen met mijn broer en enkele plaatselijke helden hadden we al snel de “veenrockers” opgericht waarmee we in 1994 enkele zeer succesvolle avonden hadden. Daarna werd deze formatie omgedoopt tot A.P.J. (Apple Pip Jack) maar ging in 1996 ter ziele.

Helemaal zonder muziek is ook geen leven dus kwamen enkele regionale toppers (ex-mooi wark leden)op het idee om een band met wat stevige country muziek op te richten, dit werd “Big Trouble”. Weer twee jaar later vonden we het mooi geweest met dit genre en zijn we op de drentstalige toer gegaan met daarin een voorname rol voor de accordeon (zgn. tex-mex). Samen met mijn broer Harmen, Henk Oosting en Arjan Elting was dit tot dusver de meest succesvolle formule in de band: “BOKS”. Diverse radio-optredens, cd-opnames, en veel optredens in de provincie waren ons deel en dat met voornamelijk eigen geschreven nummers was een hele belevenis.

Uiteindelijk vonden enkele leden het wel genoeg zo en toen zijn we uit elkaar gegaan en ik heb in oktober  2000 gesolliciteerd bij de Moeflons en ben daar, gek genoeg, nog aangenomen ook.
Bij deze band heb ik het verschrikkelijk naar mijn zin, ontzettend lachen met elkaar en muziek spelen die we allemaal leuk vinden is ons motto!!!!!!!

VOLG & LIKE ONS OP MEDIA